Hagro-Agri: eenvoudig en snel

Hagro-Agri voorziet voornamelijk in stalverlichting voor melkvee, maar ook in stalverlichting voor vleesvee, geiten, varkens, pluimvee en paarden. Daarnaast kunnen wij ook hallen of magazijnen voorzien van verlichting.

Voor specifieke vragen over stalverlichting of watersystemen, neem eenvoudig contact met ons op of vraag online uw persoonlijk  lichtplan aan.


Stalverlichting

Installatie van Hagro-Agri producten kan eenvoudig en snel. Dit scheelt tijd, waardoor de installateur zijn klanten een nog scherpere offerte kan voorleggen.

Ophangsysteem
Het pasklare ophangsysteem maakt montage van Hagro-Agri verlichting tot een eenvoudige klus die de installateur in korte tijd kan uitvoeren.

Kabel
Hagro-Agri levert stalverlichting compleet met aan het armatuur gemonteerde kabels. Na aansluiting op het net hoeft alleen de lamp nog te worden ingedraaid.

Watersystemen
De watersystemen van Hagro-Agri worden compleet geleverd. Op deze manier hoeft de installateur alleen de plaatsing en het aansluiten te realiseren.


Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen

Hagro-Agri biedt kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. De kwaliteit zit in gebruik van materiaal en in een fabrikant die producten voor de veehouderij ontwikkelt met kennis van deze branche

Lange levensduur
Hagro-Agri producten zijn gemaakt van roestvrij staal (rvs). Dit garandeert een lange levensduur dankzij optimale protectie tegen invloeden van vocht en schadelijke dampen met onder meer ammoniak uit koeienmest.

Producent
Hagro-Agri ontwikkelt eigen armaturen en watersystemen en produceert deze in eigen beheer. De focus bij productontwikkeling ligt op de veehouder. Dit doet Hagro-Agri met veel kennis en ervaring betreffende de veehouderij.


Uitstekende service ter ondersteuning van de installateur

  • Hagro-Agri levert armaturen standaard inclusief lichtplan.
  • Hagro-Agri levert watersystemen op aanvraag van de installateur.
  • Bij problemen komt de producent zelf langs.
  • Snelle probleemoplossing dankzij levering van vervangende armaturen uit voorraad binnen 48 uur.
  • De producent is snel bereikbaar dankzij korte lijnen.
  • Breed aanbod, levering van alle verlichting en watersystemen voor de agrarische sector.

Bijzonder scherpe prijzen

Hagro-Agri is bijzonder scherp geprijsd en onderscheidt zich met kwalitatief hoogwaardige rvs-armaturen, tegen prijzen die zonder meer concurrerend zijn in deze markt.

Eigen ontwikkeling

Hagro-Agri ontwikkelt armaturen en watersystemen zelf en produceert deze in eigen beheer.

Geen tussenhandel

Hagro-Agri levert zelf rechtstreeks aan de installatiebranche. Dat scheelt kosten van tussenhandel.

Overtuig uzelf, vraag een vrijblijvende offerte aan