Verlichting in de agrarische sector

De keuze voor het juiste armatuur is afhankelijk van meerdere factoren. De afmetingen van de stal, diersoort en gewenst lichtsterkte zijn lijdend om te bepalen welke armaturen geschikt zijn om toe te passen. Hieronder in het kort de meest toegepaste stalverlichting.

Speciaal voor de agrarische sector hebben wij onze Hagro Premium LED armatuur ontwikkeld. Deze armatuur kan stallen tot wel 20-25 meter breed met een enkele rij armaturen verlichten. De lichtspreiding is uitermate goed. Door de geleidelijke spreiding zijn er geen schaduwplekken te zien.

 

Hagro Premium LED armatuur.

De Hagro Premium LED armatuur is voorzien van een gepoedercoate aluminium behuizing met RVS kap en ophanging. Verkrijgbaar in verschillende wattages (100W , 140W , 240W). Optioneel dimbaar en/of geïntegreerde nacht- of vangverlichting (wit, rood en blauw).

 

Ook onze lineaire armaturen worden veel toegepast in stallen. Wij hebben hiervoor twee types, één met een LED buis en één met een geïntegreerde LED strip. Doorgaans wordt er voor lineaire armaturen gekozen in de lagere stallen. De Hagro AmmoPro LED TL armatuur is verkrijgbaar in 3 lengtes |(60 cm, 120 cm, 150cm) in zowel de enkele als de dubbele variant. Deze armatuur beschikt over een acryl- kunststof behuizing en is afgewerkt met RVS clips en een RVS ophanging. De armatuur is niet dimbaar.

 

Hagro AmmoPro LED TL

 

Wanneer er een lineaire armatuur wordt gebruikt in pluimveestallen, wordt de Hagro LED Proof ingezet. Deze dimbare lineaire armatuur heeft een geïntegreerde LED strip en is verkrijgbaar in meerdere lengtes en wattages. Ook deze armatuur beschikt over een behuizing die bestand is tegen ammoniak en andere schadelijke stoffen.

Hagro LED Proof

 

Wilt u meer informatie over stalverlichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij kunnen u voorzien van advies op maat. Vraag hier eenvoudig uw persoonlijk lichtplan aan. U ontvangt een vrijblijvend advies op basis van uw wensen en eisen.

Ruim assortiment stalverlichting

24 uur per dag 7 dagen per week inzicht in ons ruime assortiment stalverlichting.

Melkveestal 2x150cm LED TL 2x24 watt-2   Mts. Vreman Melkveestal Premium LED 140-20   Premium RVS    20130415_080504_fb